Plezierige en uitdagende schooltijd

Iedereen herinnert zijn of haar eigen basisschooltijd. Jij ook? Daarom wil basisschool Antares een bron van inspiratie en een baken van vertrouwen voor haar leerlingen zijn. Hier beleef je een plezierige en uitdagende schooltijd. Kinderen ontdekken en leren voortduren; van de kleuterfase tot en met groep acht. De onderwijsbehoeften van de kinderen staat centraal: in goed overleg met ouders of verzorgers maken we die belofte waar.

Samen met ouders

Ouders zijn op allerlei manieren bij de school betrokken. Zij helpen bij de ontwikkeling van hun kinderen, ondersteunen bij projecten en zijn partners in de opvoeding. Antares is zichtbaar actief in de wijk en volop in beweging. De komende jaren blijven wij ons ontwikkelen. Wij blijven aansluiten bij wat kinderen nodig hebben en creëren nieuwe kansen in Tilburg. Dat is waar we voor staan en waar we energie van krijgen.


Taal als basis voor het leren

Binnen het onderwijs op onze school staat de ontwikkeling van jouw kind centraal. Taal is daarbij het ultieme middel om hun wereld te begrijpen en zichzelf te ontplooien. Met taal zetten we kinderen in hun kracht, werken we aan hun zelfbeeld en vertrouwen. We creëren daarmee een stabiele basis vanuit verstand, gevoel, hoofd en hart.

KALENDER

maandag 16 oktober

- vrijdag 20 oktober

Herfstvakantie

woensdag 6 december

Studiedag

vrijdag 22 december

Studiemiddag

maandag 25 december

- vrijdag 5 januari

Kerstvakantie

NIEUW!

Wethouder Esmah Lahlah bezocht vandaag de Bibliotheek op School en de Ouderkamer bij basisschool Antares.

Groep 1-2b en groep 5 hebben samen vogelhuisjes en insectenhuisjes geschilderd. Lees snel verder

Lees hier verder over de informatiemiddag en informatieavond