Plezierige en uitdagende schooltijd

Iedereen herinnert zijn of haar eigen basisschooltijd. Jij ook? Daarom wil basisschool Antares een bron van inspiratie en een baken van vertrouwen voor haar leerlingen zijn. Hier beleef je een plezierige en uitdagende schooltijd. Kinderen ontdekken en leren voortduren; van de kleuterfase tot en met groep acht. De onderwijsbehoeften van de kinderen staat centraal: in goed overleg met ouders of verzorgers maken we die belofte waar.

Samen met ouders

Ouders zijn op allerlei manieren bij de school betrokken. Zij helpen bij de ontwikkeling van hun kinderen, ondersteunen bij projecten en zijn partners in de opvoeding. Antares is zichtbaar actief in de wijk en volop in beweging. De komende jaren blijven wij ons ontwikkelen. Wij blijven aansluiten bij wat kinderen nodig hebben en creëren nieuwe kansen in Tilburg. Dat is waar we voor staan en waar we energie van krijgen.


Taal als basis voor het leren

Binnen het onderwijs op onze school staat de ontwikkeling van jouw kind centraal. Taal is daarbij het ultieme middel om hun wereld te begrijpen en zichzelf te ontplooien. Met taal zetten we kinderen in hun kracht, werken we aan hun zelfbeeld en vertrouwen. We creëren daarmee een stabiele basis vanuit verstand, gevoel, hoofd en hart.

KALENDER

maandag 5 december

Sinterklaas op bezoek

donderdag 22 december

Kerstviering

maandag 26 december

- vrijdag 6 januari

Kerstvakantie

woensdag 11 januari

Studiedag

NIEUW!

SpaceBuzz op bezoek bij groep 7 van bs Antares.

Groep 1-2-3 zijn naar Kasteel Heeswijk geweest.

De groep 5 t/m 8 en de Taalschool zijn naar het Prehistorisch dorp geweest